Detta

Een baan, een druk gezinsleven, maar altijd wel met yoga bezig geweest. Yoga is wat balans bracht in dit druk bestaan. Door de jaren heen heb ik verschillende vormen van yoga beoefend (o.a. Hatha, Ashtanga, Bikram, Raja, Pilates). Toen het gezinsleven wat minder druk werd, heb ik besloten om de Rajayoga docentenopleiding te volgen. Daarna ben ik in contact gekomen met Sivananda yoga. Een authentieke stijl waar alles wat ik geleerd had bij elkaar leek te komen.

Na een aantal jaren les in deze stijl besloot ik voor meer verdieping te gaan. Hiervoor heb ik de yogadocentenopleiding gevolgd aan de Sivananda Yoga Vedanta Seminarhaus in Oostenrijk. Tijdens deze opleiding ben ik verder gemotiveerd geraakt. En na het succesvol afronden van de opleiding was de logische stap dan ook om mijn kennis en ervaring te delen met anderen.

Lesgeven is een goede manier om mijn opgedane yoga kennis en ervaring te delen en door te geven. Hiermee hoop ik dat anderen er net als ik fysiek, mentaal en spiritueel baat bij zullen hebben. En dat we allen een meer bewust gebalanceerd leven mogen leiden.

Schuiven naar boven